Over ons

Welkom bij Papegaaiplezier.nl, dé online bestemming voor liefhebbers van papegaaien, parkieten en kanaries! Sinds september 2022 streven wij ernaar om alle informatie te bieden die je nodig hebt om je gevederde vrienden gelukkig en gezond te houden.

Onze missie

Bij Papegaaiplezier.nl geloven we dat het welzijn van onze gevleugelde vrienden van het grootste belang is. Onze missie is om een ​​bron van kennis en ondersteuning te zijn voor papegaaien-, parkieten- en kanarieliefhebbers overal ter wereld. We streven ernaar om betrouwbare informatie te verstrekken die is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en ervaring uit de praktijk, zodat je de best mogelijke zorg kunt bieden aan je geliefde vogels.

Hoe het begon

Het idee voor Papegaaiplezier.nl ontstond uit een gedeelde passie voor vogels en een diepgewortelde wens om anderen te helpen hetzelfde niveau van liefde en zorg voor hun gevederde metgezellen te bereiken. Na jarenlange ervaring in het houden en verzorgen van verschillende vogelsoorten, besloten we onze kennis te bundelen en te delen met de wereld, in de hoop een positieve impact te hebben op het leven van zowel vogels als hun eigenaars.

Wat bieden wij?

 • Deskundig Advies: Ons team van vogelexperts staat klaar om al je vragen te beantwoorden en advies te geven over voeding, huisvesting, gedrag en meer. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde vogelbezitter, wij zijn er om je te ondersteunen bij elke stap van de reis.
 • Informatieve E-books: Ontdek onze uitgebreide bibliotheek met e-books boordevol nuttige tips, richtlijnen en advies om het welzijn van je vogels te bevorderen. Van het trainen van je papegaai tot het kiezen van de juiste kooi, wij hebben de informatie die je nodig hebt.
 • Productaanbevelingen: Wij selecteren zorgvuldig de beste producten op de markt voor papegaaien, parkieten en kanaries, en delen onze aanbevelingen met jou. Van voedingssupplementen tot speelgoed, wij helpen je bij het vinden van de juiste producten voor de behoeften van jouw vogels.
 • Community: Sluit je aan bij onze levendige gemeenschap van vogelliefhebbers, waar je ervaringen kunt delen, vragen kunt stellen en nieuwe vrienden kunt maken. Samen kunnen we onze kennis vergroten en elkaar ondersteunen in het streven naar het beste leven voor onze gevederde vrienden.
illustratie van een papegaai

Lees onze laatste blogs

 • Het beste papegaaienvoer voor jouw vogel
  Het beste papegaaienvoer voor jouw vogel
 • De verschillende soorten papegaaien op een rijtje
  De verschillende soorten papegaaien op een rijtje
 • Hoe bepaal je het geslacht van je papegaai?
  Hoe bepaal je het geslacht van je papegaai?
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00