Papegaai herplaatsen of adopteren?

Papegaaien opvangcentra

Wil je graag een papegaai adopteren? Of kun je (helaas) door onvoorziene omstandigheden niet meer voor je gevleugelde vriend zorgen? Dan kan deze kaart met opvangcentra voor papegaaien je wellicht helpen.

We zijn ons er van bewust dat deze kaart nog niet compleet is en dat er nog goede opvangplekken in Nederland ontbreken. We streven er naar de kaart zo compleet mogelijk te maken. Op deze manier kunnen we zoveel mogelijk mensen helpen met de adoptie of herplaatsing van een papegaai.

Dus mis jij een opvangcenter, papegaaienhotel of andere organisatie die veel goeds doet voor papegaaien? Stuur dan vooral een mailtje naar info@papegaaiplezier.nl . Wij zullen deze locatie dan beoordelen en zo snel mogelijk toevoegen.

Alweer 3 jaar geleden inmiddels dat ik Coco en Sjakie heb geadopteerd en nog geen moment spijt van gehad. Natuurlijk heeft het ook zo zijn nadelen maar die wegen in mijn ogen niet op tegen de voldoening die het me elke dag geeft. Ik kan me geen leven zonder m’n gevleugelde vrienden meer inbeelden.

Anneke de Vries – 54 jaar

Papegaai adopteren of kopen?

Ben je er eindelijke over uit dat je graag een papegaai wilt? Denk er dan eens over na om een papegaai te adopteren en een beter leven te geven in plaats van een jonge papegaai te kopen. Papegaaien kunnen best oud worden dus veel papegaaien overleven hun baasje. Deze papegaaien gaan vaak naar een asiel. Door een papegaai te adopteren geef je deze papegaai een tweede kans en weer een beter leven. Wat is er mooier dan dat? En hoewel asiels hun uiterste best doen worden papegaai over het algemeen gelukkiger wanneer ze bij een baasje meer aandacht kunnen krijgen. En door een papegaai te adopteren komt er in het asiel weer ruimte vrij voor andere papegaaien die hulp nodig hebben.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00