benodigdheden, Grijze Roodstaart

Het leukste grijze roodstaart speelgoed (x10)

Papegaaien zijn over het algemeen hele speelse dieren. Dus jouw grijze roodstaart waarschijnlijk ook. Maar wat is nou precies het speelgoed dat een grijze roodstaart het leukst vindt? Is dat speelgoed ook enigszins betaalbaar? En waar kan je dit papegaaienspeelgoed kopen? Antwoord op deze vragen, en 10x ons eigen favoriete grijze roodstaart speelgoed vind je in dit artikel!

Waarom is speelgoed goed voor je grijze roodstaart?

Speelgoed is niet alleen goed voor je grijze roodstaart, het is zelfs noodzakelijk. Met speelgoed blijft je papegaai bezig en zo zorg je ervoor dat die zich niet gaat vervelen. Papegaaien zijn in de natuur het grootste gedeelte van de dag bezig met het zoeken naar voedsel en in gevangenschap is dat natuurlijk niet nodig. Dan is het wel belangrijk dat ze in die tijd iets te doen hebben. Het liefst iets wat de intelligentie van je grijze roodstaart prikkelt. Dat kan dus met speelgoed!

Welk soort speelgoed vind een grijze roodstaart leuk?

Er zijn een boel verschillende soorten speelgoed te bedenken voor je grijze roodstaart. Papegaaien houden van klimmen en klauteren dus zijn touwen en laddertjes altijd leuk. Daarnaast is het dus erg belangrijk om de hersenen van je grijze roodstaart te blijven prikkelen. Dat kan met educatief speelgoed of foerageer speelgoed. Daarnaast vinden de meeste grijze roodstaart papegaaien ook voetspeelgoed erg leuk. Keuze genoeg dus!

Foerageer speelgoed voor een grijze roodstaart

Foerageer speelgoed is speelgoed dat het zoeken naar eten in de natuur nabootst. Foerageer speelgoed kan niet ontbreken bij de verzameling speelgoed voor je grijze roodstaart. Dit is namelijk erg belangrijk om bijvoorbeeld hun hersenen te blijven prikkelen. Foerageer speelgoed komt in vele soorten en maten. Je kunt het makkelijk zelf maken, maar je kunt ook speciaal foerageer speelgoed kopen. Aan jou natuurlijk wat je liever doet. Meer weten over foerageer speelgoed voor een grijze roodstaart? Bekijk onderstaande video eens!

10x het leukste speelgoed voor je grijze roodstaart

Er is zoveel grijze roodstaart speelgoed te krijgen dat het begrijpelijk is als je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben we de (volgens ons)10 leukste stukken grijze roodstaart speelgoed op een rijtje gezet. In deze lijst vind je een combinatie van voetspeelgeod, foerageer speelgoed en andere soorten speelgoed voor je grijze roodstaart. Kies er dus een aantal uit en zorg dat je grijsje zich de komende tijd niet meer verveeld!

Schuifdeuren en lades speelgoed

We beginnen direct met een prachtig stuk foerageer speelgoed. We hebben net natuurlijk al even uitgelegd waarom foerageer speelgoed zo belangrijk is. Met behulp van dit speelgoed hoef jij niet steeds opnieuw zelf foerageer speelgoed te maken. Je zult je grijze roodstaart hiermee urenlang kunnen bezighouden waarna hij/zij zichzelf kan belonen op een heerlijke traktatie. Wat wil je nog meer!

Pakket met 5 stuks vogelspeelgoed

Dit pakket met 5 stukken vogelspeelgoed is het perfecte pakket om je middelgrote papegaaienkooi op te fleuren. Je grijze roodstaart kan springen van speelgoed naar speelgoed en zo heeft ‘ie direct z’n workout voor die dag gehad. Deze set bestaat uit verschillende stukken multifunctioneel speelgoed die alles hebben wat je papegaai nodig heeft. Hij heeft kauwspeelgoed en zal je vogel uitputten en kalmeren. Een compleet pakket voor iedereen die in 1x klaar wil zijn.

 De happy pet schatkist

De happy pet schatkist is het ultieme speelgoed om de hersenen van je papegaai te prikkelen. Zelfs voor de intelligentie papegaaien zoals de grijze roodstaart is dit een uitdagend spel. De schatkist prikkelt het natuurlijke speelinstict en voorkomt verveling en verenplukken. Het is dan ook niet voor niets dat de happy pet schatkist enkel positieve reacties krijgt op bol.com!

Foerageer carrousel 

Dit foerageer speelgoed is perfect voor de grijze roodstaart of elke andere grote/middelgrote papegaai. Deze op de kooi gemonteerde carrousel draait vrij rond en bevat vier doosjes waarin eten gestopt kan worden. Al deze doosjes kunnen op een andere manier worden opgen gemaakt. Zo blijft het dus uitdagend en zal jouw grijze roodstaart hier uren mee zoet zijn.

Happy pet papier plezier

Veel papegaaien zijn gek op twee dingen: slopen en papier. Doordat de happy pet papier plezier deze twee combineer is dit ook het lievelingsspeelgoed van een hoop papegaaien. Ook onze grijze roodstaart is hier helemaal gek van. De vogels kunnen het papier zelf afrollen en daarna verscheuren. Ook dit speelgoed krijgt vrijwel alleen positieve reacties op bol.com. Echt een aanrader dus.

Vogelspeelgoed pakket 10 stuks

Het ultieme pakket met vogelspeelgoed voor in de papegaaienkooi. Een grote kooi is wel aan te raden, anders kun je al dit speelgoed niet kwijt. Je zou dan natuurlijk wel kunnen afwisselen. In dit pakket zit alles wat je wilt in je papegaaienkooi: ladders, spiralen, belletjes en meer. Allemaal gemaakt van een stevig materiaal zodat het niet gelijk stuk gaat wanneer je papegaai er een keer in bijt. En ook deze heeft weer als voordeel: je schaft maar 1x speelgoed aan en bent gelijk klaar. Waar wacht je nog op?!

 Foerageer capsule 

Deze capsule is hét perfecte speelgoed om de foerageervaardigheid van jouw grijze roodstaart aan het werk te zetten. De capsule werkt met een riem. Je papegaai moet ontdekken dat wanneer hij/zij aan de riem trekt, het eten naar beneden valt. Hiervoor moet je papegaai op één poot staan, omdat hij/zij zijn/haar andere poot nodig heeft om het apparaat in balans te houden. Genoeg om na te denken dus. Een absolute aanrader die wij zelf ook regelmatig gebruiken!

Papegaaienspeelplaats van Strong play 

De papegaaienspeelplaats van Strongplay is de perfecte speelplaats voor buiten de kooi. Je kunt dit gebruiken bij het trainen van je papegaai of gewoon als rustplek voor je papegaai wanneer die niet in de kooi hoeft te zijn. Je papegaai heeft hier een klimladder, een ruststok en 2 bakjes voor eten en drinken. Een echt must-have als je grijze roodstaart regelmatig buiten de kooi komt! 

Extreme Fireball Sloopspeelgoed

De extreme fireball van Zoo-Max is hét ultieme sloopspeelgoed voor je grijze roodstaart. Het is gemaakt van 18,5 meter aan papier touw en 120 gekleurde houten blokjes. Dit is allebei stevig vastgemaakt aan een metalen ketting en zorgt daarom voor uren aan speelplezier. Als jouw grijze roodstaart nogal graag dingen sloopt, is dit iets wat je moet proberen. Leuker wordt het niet voor je papegaai!

Katoenen klimspiraal 

Deze katoenen klimspiraal is de perfecte toevoeging aan je papegaaienkooi. De spiraal ziet er vrolijk uit en bestaat uit 15 verschillende kleuren. Onderaan de spiraal hangt een belletje. Wanneer je grijze roodstaart er dan mee speelt zal het belletje gaan rinkelen. En dat zal je papegaai dan weer fantastisch vinden. Erg leuk als toevoeging bij de rest in de kooi van je papegaai dus! 

Missen we nog speelgoed?

Ook wij kennen niet al het papegaaienspeelgoed en het kan dus voorkomen dat we iets missen op deze lijst. Heb jouw grijze roodstaart lievelingsspeelgoed dat niet op deze lijst staat? Laat het ons weten. Ook wij kunnen altijd meer leren natuurlijk. Stuur een mailtje naar info@papegaaiplezier.nl of laat het achter in de reacties. Wie weet staat het grijze roodstaart speelgoed dat jij aanraadt dan binnenkort in deze lijst! 

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - $0.00